Økologisk bakekurs
Vi arrangerer bakekurs for storkjøkken med fokus på bruk av økologiske produkter. Kurset vil gå over to dager.
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Instruktør er Andrè Løvaas, som er forsker på Nofima og trener for det norske bakerlandslaget. Les mer om Andrè via vedlagt lenke.
Kurset er en del av prosjektet Økomat i Nordland, som har til formål å legge til rette for økt forbruk og produksjon av økologisk mat i fylket. Mer informasjon og detaljert program kommer i slutten av august.
Praktisk informasjon
Kurssted
Kurset er på Lofoten Folkehøgskole i Kabelvåg. Adressen er Finnesveien 24. Her er lenke til nettsiden til skolen .
Lørdag 15. oktober - program
Oppstart kl 11.00
Brødbakst: Deigoppbygging, melets kjemi, kontrollere bakeprosessen
Lunsj og pauser innimellom
Avslutning kl 18.00
Middag (håper de som ikke skal overnatte også vil spise sammen med oss)
Søndag 16. oktober - program
Frokost kl 7.30
Kurs fra kl 8.30
Søtbakst: ulike deiger og smaker
Lunsj og pauser innimellom
Avslutning kl 15.00
Overnatting
Det er tomannsrom på folkehøgskolen. Det er kapasitet til at noen kan få enerom. Hvis det er viktig for deg å ha enerom kan du ta kontakt på forhånd, så finner vi ut av det.
Pris for overnatting og enkel frokost er kr 400,- pr natt.
Påmelding
Det er et par ledige plasser pr 12. oktober. Ta kontakt på telefon eller e-post hvis du ønsker å melde deg på.
Det er begrenset plass. Vi vil prioritere ansatte ved videregående skoler etter først til mølla-prinsippet. Andre interesserte kan melde seg på, men vil bare få plass hvis det er ledig kapasitet.
Påmeldingsfrist
Påmelding innen 10. september. Det er fortsatt noen ledige plasser 12. oktober - ta kontakt hvis du ønsker å være med.
Kostnader
Det er ingen kursavgift, men overnatting og reise dekkes av hver enkelt.
Overnatting med enkel frokost koster kr 400,- pr natt.