Økologiske fagdager på Dønna - fra potet, grønt og bær til egg og hønsefrikassé

Prosjektet Økologisk i Dønna - Dønna som foregangskommune for et grønt mattilbud på Helgeland innviterer til økologiske fagdager 2.-3. desember.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 24.11.2014

På programmet står økologisk produksjon av potet, grønnsaker og bær - men også animalske råvarer, i form av egg og hønsekjøtt får en velfortjent plass i fagdagene. Bakgrunnen for satsningen er myndighetens arbeid med å øke økologisk andel i storhusholdninger, og Dønna kommunes ønske om å ta utfordringen!

Lenke til programmet ligger i feltet til høyre.

Påmelding

Påmelding til prosjektleder Eva Narten Høberg: eva.narten.hoberg@bioforsk.no / 97 73 81 97.

Påmeldingsfrist

26. november

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Kontaktpersoner