Økologiske fagdager på Dønna - fra potet, grønt og bær til egg og hønsefrikassé
Prosjektet Økologisk i Dønna - Dønna som foregangskommune for et grønt mattilbud på Helgeland innviterer til økologiske fagdager 2.-3. desember.
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Publisert 24.11.2014
På programmet står økologisk produksjon av potet, grønnsaker og bær - men også animalske råvarer, i form av egg og hønsekjøtt får en velfortjent plass i fagdagene. Bakgrunnen for satsningen er myndighetens arbeid med å øke økologisk andel i storhusholdninger, og Dønna kommunes ønske om å ta utfordringen!
Lenke til programmet ligger i feltet til høyre.
Påmelding
Påmelding til prosjektleder Eva Narten Høberg: eva.narten.hoberg@bioforsk.no / 97 73 81 97.
Påmeldingsfrist
26. november