Lokalmatskole
Har du nylig startet opp egen lokalmatbedrift i Viken? Meld deg på kurs som går i februar, mars og april
Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.
Stiftelsen Norsk Mat har satt sammen et matnyttig kurs fordelt på fire samlinger. Tre dagssamlinger i Oslo og en felles samling hvor vi koser oss med råvarene og produktene til deltagerne. På kurset skal du lære hvordan du enkelt kan gjøre de riktige og viktige grepene og beslutninger for din bedrift. Vi skal gi deg enkle funksjonelle verktøy slik at du får en bedre og mer fokusert hverdag.
Fokuset og hovedtemaet i kurset er forretningsplanen. Vi jobber oss gjennom og skriver forretningsplan for din bedrift under kurset.
Vi har tidligere gjennomført lokalmatskolen for Innlandet fylkeskommune. Sjekk disse tilbakemeldingene:
«Perfekte tema, akkurat det jeg trengte der jeg er nå. Satte veldig pris på kalkyler og emballasje.»
«Tusen takk for kurs med dere. Fantastiske og lærerike dager. De neste kursdeltageren kan glede seg og jeg anbefaler gjerne.»
Norsk Mat har videreutviklet kurset ut fra deltakernes tilbakemeldinger og gleder oss stort til å presentere lokalmatskolen i ny drakt til produsenter i Viken fylke.
Vi skal sammen jobbe gjennom flere temaer og presentere temaene på en folkelig og forståelig måte.
Vi skal diskutere, lære av hverandre og gjøre gruppearbeid. Samtidig er din bedrift i sentrum i alt vi gjør.
Tema på kurset
- Visjon og forretningside
- Markedsvurdering
- Produktbeskrivelse
- SWOT analyse
- Forretningsmodell
- Mål og strategi
- Markedsføring og salg
- Organisasjon og kompetansebehov
- Økonomi
- Risikoanalyse
- Fremdriftsplaner
Datoer
17. februar 0900-1600 Oslo – i Stiftelsen Norsk Mat sine lokaler
10. mars 0900-1600 Oslo – i Stiftelsen Norsk Mat sine lokaler
24. mars 0900-1600 Oslo – i Stiftelsen Norsk Mat sine lokaler
6. – 7. april 0930- 1400 Kringler Gjestegård
Pris 1600,- per person
Prisen inkluderer lunsj hver dag, overnatting, frokost og 3-retters middag på Kringler gjestegård.
Påmelding til petter.bjorgan@norskmat.no innen 10. februar.
Kurset er støttet av KOM Kultur- Opplevelser -Mat, Guldkorn og Viken fylkeskommune