Kjerringøy gård filmet
For å mobilisere produsenter til å se muligheten i lokalmat er det lansert fem nye filmer om temaet i Mathallen i Oslo. En av disse filmene er fra Markens Grøde på Kjerringøy.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Publisert 30.11.2012
Prosjektet "Smaken av lokalmat" er et samarbeid mellom Norges Bondelag og Norsk landbrukssamvirke, med støtte fra Innovasjon Norge.
Prosjektet er et mobiliseringsprosjekt for å få flere produsenter til å se mulighetene i lokalmatproduksjon.
Den første delen av prosjektet har vært å lage fem ulike filmer fra fem ulike produsenter og ulike regioner i Norge. Filmene er rettet både mot produsenter som skal inspireres til å starte med lokalmat, og de skal hjelpe til i omdømmebyggingen av norsk landbruk blant forbrukere.
Neste fase i prosjektet er mobilisering mot produsenter i de ulike landbruksrelaterte organisasjonene og offentlig forvaltning for å få flere produsenter til å se mulighetene i lokalmat som en måte å utnytte gårdens ressurser.
Prosjektet er et mobiliseringsprosjekt for å få flere produsenter til å se mulighetene i lokalmatproduksjon.
Den første delen av prosjektet har vært å lage fem ulike filmer fra fem ulike produsenter og ulike regioner i Norge. Filmene er rettet både mot produsenter som skal inspireres til å starte med lokalmat, og de skal hjelpe til i omdømmebyggingen av norsk landbruk blant forbrukere.
Neste fase i prosjektet er mobilisering mot produsenter i de ulike landbruksrelaterte organisasjonene og offentlig forvaltning for å få flere produsenter til å se mulighetene i lokalmat som en måte å utnytte gårdens ressurser.
Kontaktpersonar
-
Ingvill Bang
Tlf: 75 54 78 23