Samarbeider om å fremme mat- og drikkeopplevelser i Osloregionen
I prosjektet Mat og reiseliv i #Osloregionen samarbeider destinasjonsselskapene i reiselivet på sentrale Østlandet om markedsføring av matopplevelser og mer lokal mat og drikke på menyen hos regionens spisesteder. I disse dager presenteres to filmer til inspirasjon for ferieklare nordmenn.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
I filmene møter vi kjøkkensjef Christer Rødseth som sender Eric og Elise, to matentusiaster, ut på oppdrag for å skaffe kvalitetsråvarer fra nærområdet til et smakfullt måltid. Eric og Elise lar seg hele veien overraske over mangfoldet som finnes innenfor korte avstander, hvor enkelt man kan lage gode retter av bra råvarer, og ikke minst hvor mange entusiastiske, stolte og dyktige produsenter vi har i landbruket. Filmene er produsert i samarbeid med sekretariatet for Osloregionen. Se filmene og les mer om kortreiste matopplevelser i Osloregionen.
|