Nettmøte 17.november - Økt mangfold av lokalmat i butikk
Vi vil med dette invitere deg som lokalmatprodusent med på et givende, lærerikt og engasjerende nettmøte tirsdag 17.november kl 10-11:30!
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Vårt felles mål er å løfte frem lokal mat og drikke fra Matregionen Rogaland. Vi ønsker å gjøre deg som produsent bedre i stand til å selge dine varer via dagligvarekjedene, liten som stor. Økt profesjonalisering vil ha betydning uansett om man leverer til dagligvarehandelen eller ei.
Tema for nettmøtet er:
MATKJEDENE – hvordan komme inn og hvilke krav stiller kjedene til deg som leverandør, hva er viktig å ha på plass av registreringer (f.eks. EPD, GTIN), hva tilbyr lokalmat.no?
SYNLIGHET – hvordan får kjedene kjennskap til dine produkt?
TILGJENGELIGHET – hvordan få produktene ut i butikk?
Målgruppen er dere som ønsker å være i dagligvare- og servicemarkedet, men det er åpent for alle lokalmat-produsenter uavhengig av hvem dere leverer til.
Program
10.00 – 10.05 | Velkommen – kjøreregler for møtet |
10.05 – 10.35 |
Hva vekker interessen for lokale matprodukt hos NorgesGruppen? Hva må være på plass for å komme inn i kjeden? Eivind Haalien, kategorisjefsjef lokalmat og spesialiteter og Cecilie Klovning Espeland, markedssjef ASKO |
10.35 – 10.55 | Hvordan har Nyyyt klart å lykkes og hva kan vi lære? Georg-Fredrik Ueland, NYYYT |
10.55 – 11.15 | Hva har vi gjort for å komme inn i kjedene og har det vært en suksess? Tor Sigve Taksdal, Austrått Kaffebrenneri |
11.15 – 11.30 | Oppsamlingsrunde – flere spørsmål og tema for neste møte |
Følg linken for påmelding (for å få tilsendt linken til nettmøtet)
Nettmøtet er gratis og et samarbeid mellom Fylkesmannen i Rogaland, Rogaland fylkeskommune, Gladmat og Kompetansenettverk lokalmat Sør.